Промоција на стихозбирката „Јанѕа“ на Ана Петровска

Вечерва (5.10.2022 г.), со почеток во 20 часот во кафе-книжарницата „Буква“ ќе се случи промоцијата на стихозбирката „Јанѕа“ од Ана Петровска.
<br>
Промотори на збирката ќе бидат проф. д-р Љубомир Цуцуловски и Верица Костова, а модератор на настанот ќе биде уредничката Јулијана Величковска.

You may also like...