Новости

Два настани со Стивен Фридман

Инфорираме за два настани поврзани со гостувањето на нашиот колега од САД, Стивен Фридман (Steven Friedman). На 17 октомври (вторник, […]

Повик за учество на симпозиум

Организаторите на 8. Меѓународен филозофски дијалог „Исток – Запад“ (Центарот за стратегиски истражувања при Македонска академија на науките и уметностите, […]