ДЕТЕТО ФАНТОМ –
работилница „фил(м)ософија со деца“
со д-р Мартин Поповски

Започнувајќи во петокот, па се до наредниот петок (27-ми) имате единствена прилика да го погледнете ДЕТЕТО ФАНТОМ со вашите деца (8+) и да ги запишете да учестуваат, доколу сакаат, на онлајн работилница „фил(м)ософија со деца“ (10-12 години) со д-р Мартин Поповски, пионер во областа на философијата со деца во Македонија. Филмот, синхронизиран на македонски, е достапен бесплатно на VoD платформата @cinesquare.net, а работилницата ќе биде на Zoom платформата за да можат да се вклучат деца од цела Македонија (потврда за пријавените во наредниве дена).

👉филм: https://cinesquare.net/#/movie/1454 (код: MGR79)
👉пријавување за работилница: tinyurl.com/Filmosofija

 

 

You may also like...