Промоцијата на
„Простори на љубовта“ – Сузи Тенева

Ја пренесуваме информацијата за одржувањето на промоцијата на најновата поетска книга на колешката д-р Сузи Тенева „Простори на љубовта“. Издавач на поетската збирка е „Панили“, додека промоцијата ќе се одржи на 21 март (вторник, денес, 19 ч.) во просториите на Матица Ексклузив. Промотор на изданието е проф. д-р Лидија Капушевска-Дракулевска, а стихови ќе чита актерот Ѓорѓи Јолевски.

You may also like...