Обраќање на
Ернесто Хередеро дел Кампо,
СДФ 2022

На минатогодишното 19. одбележување на Светскиот ден на филозофијата (17-18 ноември 2022) пригодно обраќање за смислата на филозофијата имаше нашиот колега, филозоф, м-р Ернесто Хередеро дел Кампо (Заменик шеф на мисија и Аташе за култура на Кралството Шпанија во Скопје).

 

 

You may also like...