Видео од промоцијата
на „Филозофска трибина 33“

Потсетуваме на промоцијата на „Филозофска трибина“ (број 33) што се одржа на 11 март 2024 г. во Салата за седници на Филозофскиот факулет – Скопје.

Списанието го промовираше проф. д-р Марија Тодоровска.

Видеото од настанот можете да го проследите и на YouTube каналот на Друштвото, односно на следниот линк: https://youtu.be/ZDRexqzBO5c

You may also like...