Од промоцијата
на „Филозофска трибина“ 29 & 30

На 17 февруари 2023г. во Свечената сала на Филозофскиот факултет, се одржа промоција на две „Филозофски трибини“ (29 & 30). Организатори на настанот беа Филозофското друштво на Македонија (коешто воедно е и издавач на списанието) и Институтот за филозофија при Филозофскиот факултет. Промотор на изданијата беше проф. д-р Ѓорѓе Младеновски.

 

You may also like...