маркс денес

Симпозиум: Марксизмот денес

  Филозофското друштво на Македонија на 23 декември 2014 г. (вторник) го одржа Симпозиумот на тема „Марксизмот денес“ во Амфитеатар 4 на Филозофскиот факултет, со почеток во 10:15 часот. На Симпозиумот, поделен во три...