дијалог ИСТОК-ЗАПАД

Признание на филозофскиот симпозиум Меѓународен филозофски дијалог „Исток – Запад“

Кон крајот на минатата година (24 декември) во Битола се одржа доделување на годишните награди на „Битолски весник“. Во областа „Високо образование“ му беше оддадено признание на филозофскиот симпозиум Меѓународен филозофски дијалог „Исток –...